10 Jaar Nattodan – 10% Actie !!!

Nattodan bestaat 10 jaar en heeft zich gedurende de afgelopen tijd ontwikkeld tot een goed lopend en gezond bedrijf. Toen we begonnen was natto nog relatief onbekend, maar we hebben hard gewerkt om dit product te introduceren bij een breder publiek en het de erkenning te geven die het verdient.

Onze missie was én is om gezonde en smakelijke voeding te bieden aan consumenten. Natto is rijk aan vitaminen en mineralen, waaronder vitamine K2, en heeft ook een hoog gehalte aan probiotische bacteriën. We geloven dan ook dat natto een belangrijk onderdeel kan zijn van een gezonde levensstijl en we zijn trots om te kunnen zeggen dat we hierin succesvol zijn geweest.

Vanaf het begin hebben we ons gericht op het produceren van hoogwaardige natto met behulp van traditionele methoden. Onze sojabonen worden zorgvuldig geselecteerd voor de hoogste kwaliteit. Onze natto wordt gefermenteerd met één van de beste probiotische stammen om een optimale smaak en voedingswaarde te garanderen.

We zijn dankbaar voor de steun die we hebben gekregen van onze klanten en we zijn trots op onze prestaties in de afgelopen 10 jaar. We willen onze klanten daarom bedanken voor hun vertrouwen in ons bedrijf en we zijn vastbesloten om onze missie voort te zetten en natto te blijven introduceren aan consumenten. We kijken daarom positief naar de toekomst en hopen onze klanten nog vele jaren te blijven bedienen.

Om ons 10-jarig jubileum luister bij te zetten komt er in de maand februari een speciale actie waarbij klanten een korting van 10% kunnen krijgen op hun aangekochte natto.