Ancestral Health Symposium 2021

Welvaartsziekten leggen een steeds grotere druk op onze economie en kwaliteit van ons leven. De exploderende ziektelast kan slechts ten dele worden verklaard door de vergrijzing. Zijn mensen voorbestemd om chronisch ziek te worden? Een groeiende groep artsen en wetenschappers gaat ervan uit dat de ‘westerse’ ziekten vooral worden veroorzaakt door een mismatch tussen onze huidige levensstijl en de levensomstandigheden waarin we zijn geëvolueerd. Om dit evolutionaire medische perspectief ook in Nederland op de kaart te zetten, vond op 26 september 2015 het eerste Ancestral Health Symposium Netherlands plaats in Groningen.

Op zaterdag 2 oktober 2021 vindt het vijfde Dutch Ancestral Health Symposium plaats met een spectaculaire line-up! We hopen u op zaterdag 2 oktober te mogen begroeten in Amsterdam UMC – Locatie AMC om deze geweldige groep wetenschappers en geïnteresseerden te komen ervaren.

NATTODAN is medesponsor van dit evenement.
zie voor informatie https://ancestralhealth.nl/symposium-2021/

Aanvulling:

De organisatie is helaas genoodzaakt om het geplande symposium van 2 oktober te verplaatsen naar zaterdag 11 Juni 2022, nieuwe ontwikkeling rondom de COVID pandemie maken een symposium waarvoor we niemand willen uitsluiten steeds moeilijker te organiseren.
Aan de fantastische line-up en locatie verandert niks, alle sprekers zijn 11 juni aanwezig
.

.