Grote wijziging in de winkel

Vanaf 1 november wordt een ander systeem van bestellen ingevoerd. Bij het nieuwe systeem staat de container centraal. We gebruiken op dit moment containers van verschillende grootte die allemaal een maximale vulling kennen. Via een eenvoudig selectiesysteem kunt u één van deze containers kiezen die met producten naar keuze worden gevuld. Het is in dit systeem echter niet meer mogelijk om minder dan het maximale aantal voor een bepaalde container te bestellen waardoor de doos dus altijd optimaal gevuld is. De staffels vindt u in de prijslijst.

De prijzen van onze producten zijn nagenoeg gelijk gebleven in de nieuwe versie maar de achterliggende prijsopbouw wijkt enigszins af.

Van veel klanten kregen we de afgelopen jaren opmerkingen over het gebruik van containers die voor een groot deel waren gevuld met luchtzakjes. Een inefficiënt gebruik van grondstoffen en ruimte die wij – net als de klanten – uiteraard als storend ervoeren.
De oorzaak: Iedereen kon zelf bepalen hoeveel doosjes natto men wilde kopen. Maar het gevolg was wel dat sommige transportcontainers deels leeg waren óf dat een tweede container nodig was die ook weer vaak ten dele gevuld was.

Voor klanten die natto willen proberen is een speciale aanbieding aanwezig met 1 doosje naar keuze. Dit wordt door ons tegen een gereduceerd tarief aangeboden.