Levering nattō in Nederland en België.

Op dit moment produceren wij nog volop nattō ondanks de alom groeiende problemen met het Coronavirus. Een mogelijk knelpunt is het bezorgen in risico gebieden. Het is onduidelijk of onze transporteurs maatregelen gaan nemen. We houden dat natuurlijk voor u in de gaten. Uiteraard informeren we u via deze website wanneer geen of een vertraagde levering te verwachten is. Mocht een levering absoluut niet mogelijk zijn dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Zoals het nu lijkt kan het nog wel een tijdje duren voordat alles weer genormaliseerd is. We wensen iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Klanten uit de omgeving die normaal gesproken nattō afhalen komen we tegemoet door de nattō zonder extra kosten te verzenden. Uiteraard verzoeken wij u daarbij vriendelijk het verschuldigde bedrag (excl. verzendkosten en container) aan ons over te maken. Uiteraard kunt u ook langskomen maar wij houden daarbij de landelijke voorschriften van het RIVM aan. Dat betekent concreet het bewaren van een afstand van tenminste 1,5 meter en alleen wanneer iemand niet verkouden is.

Leveringen buiten de Benelux worden tot nader order opgeschort. We kunnen niet garanderen dat de producten binnen een veilige termijn worden geleverd.