Nederlandse sojabonen

Als het gaat om het produceren van natto van topkwaliteit, is het belangrijk om te kiezen voor de beste ingrediënten. Daarom zijn we trots om te kunnen zeggen dat we sinds kort biologische Nederlandse sojabonen gebruiken in onze natto-productie.

Nederlandse sojabonen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en voedingswaarde, en het gebruik van biologische sojabonen zorgt ervoor dat onze natto vrij is van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Bovendien ondersteunen we hiermee duurzame landbouwpraktijken die goed zijn voor de gezondheid van onze planeet.

Door onze natto te produceren met biologische Nederlandse sojabonen, kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit en de meest verse natto bieden. Bovendien kunnen ze erop vertrouwen dat ze een gezonde en verantwoorde keuze maken voor hun lichaam en het milieu.

Het overstappen op biologische Nederlandse sojabonen heeft niet alleen voordelen voor de kwaliteit van onze natto, maar ook voor het milieu. Door onze bonen lokaal te betrekken, verminderen we de transportafstanden en het grondstofgebruik die gepaard gaat met het transport van ingrediënten over lange afstanden. Het verminderen van onze voetafdruk is belangrijk voor ons als bedrijf, en we blijven ons inzetten om onze impact op het milieu zo veel mogelijk te verminderen.

Bovendien ondersteunen we door te kiezen voor Nederlandse sojabonen de lokale producenten, waardoor we bijdragen aan de versterking van de lokale economie en het behoud van de biodiversiteit.

Kiezen voor biologische Nederlandse sojabonen is dus niet alleen goed voor de kwaliteit van onze natto, maar ook voor het milieu en de lokale gemeenschap. We zijn trots om deze keuze te maken en hopen dat onze klanten dit ook zullen waarderen.