Beoordelingen

Beoordelingen stellen ons in staat klanten beter te informeren over onze producten en diensten en te helpen bij aankoopbeslissingen. Ze geven klanten ook de kans om tips te geven en aanbevelingen te doen.

Klanten die een product op Nattodan.com kopen, kunnen een beoordeling van één tot vijf sterren en een paar woorden over hun ervaring achterlaten. Beoordelingen kunnen via onze eigen webshop en via WebwinkelKeur worden gedaan. Bij beiden zijn maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Beoordelingen via onze eigen webshop

  • Log in op uw Nattodan.com-account.
  • Ga naar de productpagina op Nattodan.com. Als je het product hebt gekocht, zie je bovenaan de pagina ‘Dit product beoordelen’. Klik op de link.
  • Voer uw sterbeoordeling in. Voeg eventuele andere reacties toe die u leuk vindt. Hoe meer informatie u kunt geven, hoe nuttiger uw beoordeling is voor andere mensen.
  • De boordeling wordt getoond als gedaan door een geverifieerde koper met het product van aankoop.

Recensies moeten:

Relevant zijn:
Ga over het product dat u hebt gekocht en/of de ondersteuning die u hebt ontvangen. Recensies die kritiek leveren op de Marketplace-voorwaarden (zoals prijzen of abonnementsvoorwaarden), in plaats van op het product waaraan ze zijn gekoppeld, worden verwijderd.
Geef een toelichting op de beoordeling. Recensies die simpelweg ‘Geweldig!’ of ‘Werkt niet’ zeggen, zullen andere klanten niet helpen een product beter te begrijpen.
Langer zijn dan 10 woorden.
Geen link of advertentie zijn voor producten of diensten van derden.

Waarheidsgetrouw zijn:
Wees nauwkeurig en eerlijk.

Gepast zijn:
Bevat geen spam, godslastering of gelieerde links.
Neem geen persoonlijke informatie op, zoals uw e-mailadres, telefoonnummer of postadres.
Verwijs mensen niet naar een concurrerend product.

Als we een recensie als irrelevant, onwaarachtig of ongepast beschouwen, kunnen we deze verwijderen en de recensent uitleg geven en de mogelijkheid geven om de recensie te herzien en opnieuw voor publicatie in te dienen.

We behouden ons het recht voor om te bepalen of een review in strijd is met onze richtlijnen.

Beoordeling via WebwinkelKeur

Beoordelingen via WebwinkelKeur

Een deel van onze beoordelingen worden beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen WebwinkelKeur heeft lees je hier. Als webwinkelier kunnen wij geen beoordelingen aanpassen.