SKAL certificering 2018-2019

Dinsdag 7 augustus kregen we bezoek van 2 inspecteurs voor de SKAL hercertificering van onze producten. Vrijdag 10 augustus werd bevestigd dat de hercertificering was goedgekeurd.

Tik op het plaatje voor een betere weergave

Nattodan blijft gestaag doorgaan met het verbeteren van de kwaliteit. We investeren hierbij zowel in kennis als in machines. Gelukkig zijn veel klanten al buitengewoon positief over onze producten.
Het blijft natuurlijk een uitdaging om behalve een bijzonder gezonde ook een smakelijke voeding te maken. Verslavend noemen sommigen het. Voor ons is dat uiteraard een groot compliment. Het belangrijkste argument echter is – en jammer genoeg wordt dat nog veel te weinig onder de aandacht gebracht – dat het positief bijdraagt aan het verbeteren van de conditie van hart, slagaders en botten.
Onze natto is een van de weinige voedingsmiddelen die in het laboratorium is onderzocht op de hoeveelheid vitamine K2. In het algemeen worden vitamines uit voeding veel beter door het lichaam opgenomen dan via de inname van supplementen.
De groei van ons bedrijf – zonder enige marketing activiteiten – zet gestaag door.
Voor velen zal dat een goede boodschap zijn.