Veranderingen op de website

Medewerkers van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) wezen ons op de grote hoeveelheid informatie op de website die een relatie legt tussen het gebruik van onze producten en de mogelijk positieve effecten op de gezondheid. Relaties als deze zijn bij voeding niet toegestaan en uitsluitend voorbehouden aan medicatie. Omdat ons product geen medicatie betreft mag deze relatie niet worden gelegd. Op overtredingen staan zeer hoge boetes. Samengevat:
(Medische) claims die beweringen maken over een geneeskrachtige werking (het voorkomen, behandelen of genezen van een ziekte of daarop toespelen) zijn niet toegestaan volgens de wet.

Bezoekers lazen onze nieuwsblogs vaak aandachtig. Wij presenteerden daarin resultaten uit wetenschappelijk onderzoek die een relatie hadden met natto (m.n. vitamine K2) en gezondheid. Dit waren feiten en was geen fictie. Uiteraard vinden wij het jammer dat dit niet meer is toegestaan.
Overigens alle wetenswaardigheden en wetenschappelijke informatie die u op deze website aantrof worden overgeheveld naar een nieuwe website die als kennisbank gaat dienen voor natto.
We strippen de Nattodan website tot het hoogst noodzakelijke. U krijgt alleen nog informatie over onze producten, het bedrijf en de winkel. Natuurlijk kunt u gewoon natto blijven bestellen. Een directe verwijzing vanuit Nattodan naar de nieuwe informatieve website is evenmin toegestaan.

Mocht u algemene óf specifieke vragen hebben dan kunt u altijd via de mail óf telefonisch contact met ons opnemen. Op de FAQ pagina vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze producten.