VitaMor

Een bijzonder pareltje onder de websites met adviezen over voeding en gezondheid is de website VitaMor. De hoeveelheid informatie is gigantisch en werkelijk gebaseerd op wetenschappelijk en recent onderzoek. Hoewel de opmaak van de website sober oogt, is dat eerder een voordeel dan een nadeel. Geen afleiding door schreeuwerige beelden maar een zorgvuldig ingerichte website.

Maar het is vooral de positieve en ideële drijfveer van de makers die een verademing vormt ten opzichte van de vele commerciële en semi-commerciële websites van diverse pluimage. Hoe kunnen we tegenwoordig nog bepalen wat goed voor ons is en wat niet? Zij bieden u een duidelijk antwoord.
Een citaat van hun site!

… Zo hebben we een voedingsmiddelenindustrie die graag inspeelt op de westerse instelling met een fors aanbod en geweldige presentatie van allerlei producten die het de mens gemakkelijk maken doch heel vaak, zoals op deze site blijkt, minder goed zijn voor uw gezondheid. Dan hebben we een farmaceutische industrie, die maar al te graag een antwoord wil geven op de hierdoor ontstane gevolgen. Deze industrie komt wel steeds vaker in opspraak; forse winst zou voor veel fabrikanten belangrijker zijn dan de kwaliteit van de medicijnen….

Wij raden iedereen aan om de website te bezoeken en zelf een mening te vormen over de beschikbare informatie. Voor 15 euro (?) per jaar – of maandelijks voor iets meer dan 1 euro – kun je lid worden van VitaMor en krijg je gerichte adviezen voor je gezondheid. Voor een prikkie dus. Wil je dat niet dan is er een nieuwsbrief die gemiddeld 2 keer per maand uitkomt.